Astrološke konsultacije Tanja Ristovski
MENU

Pitanja i odgovori

Odgovori na često postavljena pitanja

20 Dec 2014 © Tanja Ristovski 2009 - 2020

Kako mogu dobiti termin za konsultaciju?

Mozete me pozvati telefonom na 0680 23 93 673 (iz inostranstva +43 1 680 23 93 673) ili poslati i-mejl preko formulara.

Nakon sto izračunam i evaluiram vaš horoskop na osnovu tačnog datuma, vremena i mesta rođenja, doći ćete na konsultaciju u Zollergasse 37 . 

Ja ne živim u Beču. Da li je ipak moguće održati konsultaciju?

Ako ne živite u Beču, ili iz nekog drugog razloga ne možete da dodjete u moju praksu, postoji mogućnost konsultacije preko Skajpa ili telefona. Pogledajte ovde za dalje informacije o Skype konsultaciji.

Kako se izračunava horoskop?

Za izračunavanje horoskopa potrebne su tri informacije – datum, precizno vreme i mesto rođenja.

Ja ne znam vreme mog rođenja. Da li je uopšte moguće uraditi moj horoskop?

Iako je moguće napraviti neke analize na osnovu datuma rodjenja, za sveobuhvatnu sliku je neophodno tačno vreme rođenja. Ako ne znate u koliko ste se sati rodili, ili ako niste sigurni, moguće je da se utvrdi tačno vreme kroz ispitivanje značajnih događaja u vašem životu. U tom slučaju je za izračunavanje natalnog horoskopa potrebno znatno više vremena . Dodatno vreme i visina honorara zavise od vremenskog raspona koji se mora uzeti u obzir.

Koliko konsultacija će mi biti potrebno?

To zavisi od vas! Svaki pojedinačni horoskop sadrži informacije na različitim nivoima, može se posmatrati sa različitih stanovišta i sa naglaskom na različite teme. Za vreme konsultacije dobićete puno informacija koje će vas sigurno neko vreme okupirati. Ponekad se desi da se neposredno posle konsultacije ili cak i nekoliko nedelja kasnije jave nova pitanja koja bi ste želeli da podrobnije razmotrite. Ili se okolnosti promene i želite da razmotrite novu situaciju. Mnogi klijenti dolaze jednom godišnje na konsultaciju. Neki klijenti žele češću podršku astrologije u vreme prelomnih perioda.

Moje pitanje se ne nalazi na ovoj listi.

Pošaljite mi vaše pitanje putem kontakt-formulara. Ako ono bude od generalnog interesa za posetioce sajta, objaviću ga na ovoj stranici.
***Vaše ime i mejl adresa neće biti objavljeni.