Astrologin in Wien Tanja Ristovski Astrološke konsultacije Tanja Ristovski
MENU

Kako astrologija može da pomogne

Psihološka astrologija sa fokusom na odnos izmedju roditelja i dece, partnerstvo i životno planiranje

Šta astrologija može da učini za vas?

© Tanja Ristovski 2009 - 2022

Natalni horoskop pruža sliku o vašoj konstituciji, o vašim jakim stranama, potencijalima i o načinu na koji izlazite na kraj sa izazovima.  Predstojeće tendencije i njihov lični značaj za vas, sugerisani su kroz aktuelne polozaje planeta u odnosu na natalnu kartu. Psihološka astrologija koju ja praktikujem istrazuje takojde i motive i uzroke ponašanja. Moja astrološka analiza  i prognoza počivaju na proceni svih ovih faktora.

U jednoj astrološkoj konsultaciji moći ćete da  pojasnite trenutne okolnosti i tendencije u svetlu vašeg ličnog razvoja i da bolje razumete prošlost, obrasce ponašanja, i slabe tačke, kako bi ste mogli da bilje koristite lične potencijale.

Šta radi astrolog?

Astrolog proučava natalni horoskop, ispituje vaš individualan način postupanja sa životnim izazovima i proračunava kvalitet vremenskih perioda u ličnom razvoju ili u razvoju neke situacije.

Šta astrologija ne može da učini?

Astrologija ne može da ostvari vaše želje – to možete učiniti samo vi. Astrologija vam ne oduzima odgovornost za samog/samu sebe. Astrologija nije kristalna kugla – ne može da predvidi smrt, dobitak na lotou i slicno.