Astrologin in Wien Tanja Ristovski Astrološke konsultacije Tanja Ristovski
MENU

Kako astrologija može da pomogne

Psihološka astrologija sa fokusom na odnos izmedju roditelja i dece, partnerstvo i životno planiranje

Šta Vas očekuje u konsultaciji?

© Tanja Ristovski 2009 - 2022

Moja analiza horoskopa ide dalje od opisa ličnih karakteristika. Ona obuhvata dinamiku koja nastaje u uzajamnom dejstvu individualnih potreba i uticaja okoline. Vec posle jedne konsultacije moći ćete da posmatrate iz jednog novog ugla Vaše lične izazove, samog/samu sebe ili Vaše najblize.

Moje konsultacije se zasnivaju na dijalogu u kome uziman u obzir Vaše životno iskustvo. Astrološki žargon ne upotrebljavam. Interpretacije isključuju vrednosne sudove bilo koje vrste. Takođe je važno spomenuti da ne postoje dobre ili loše planetarne konstelacije. Horoskop pokazuje samo tendencije u individualnom razvoju koje se u realnom životu ostvaruju na najrazličitije načine , a u zavisnosti od lične biografije. Pročitajte tekst o tome šta astrologija može da pruži, da bi ste dobili jednu još jasniju sliku.

Moj cilj je da Vam pomognem u orijentaciji za budućnost i u planiranju i donošenju odluka, i da pružim podršku za lično ispunjenje u svim životnim oblastima – u partnerstvu, porodici, karijeri, u postavljanju ličnih ciljeva i prioriteta.


Ako nemate vremena, ako živite daleko ili ako iz bilo kog drugog razloga ne možete da dodjete u moju praksu za savetovanje, moguće je uraditi konsultaciju preko Skype-a.


Poklon-vaučere za astrološko savetovanje mozete takodje naručiti na sajtu.


(Honorar za konsultacije iznosi 120 Eura za natalni ili godišnji horoskop. Kliknite na pojedinacne konsultacije za detaljnije informacije. Svi honorari obuhvataju  kalkulaciju natalne karte, analizu horoskopa i samu konsultaciju.)